Anvendelse

Hvad er dit behov?

Vores omfattende DoPox® program af specialiserede løsninger er ofte udviklet for og sammen med vores kunder. Det har gennem årene ført til, at vi i dag har en lang række løsninger som hjælper vores kunder med produkter i høj kvalitet.

Med DoPox® er du som kunde ikke bare overladt til en tilfældig løsning på hylden, men derimod en løsning som passer netop til dit behov.

Beskyttelse af stål

Stål skal behandles for at undgå rust og korrosions, for at undgå støj fra udstyr i produktionen og  for at undgå slidtage af den kostbare konstruktion.

Med de enormt mange typer stål og konstruktioner som løbende udvikles, så er spørgsmålet jo altid hvilken type beskyttelse man skal vælge?

Svaret findes med DoPox® CP systemerne, hvor de enkelte systemer er tilpasset ståltypen og anvendelsen.

Bygningsstål, maskinudstyr,  Off-shore og marine har glæde af en langtidsholdbar beskyttelse.

Kompositemner

Fremstilling af produkter i glas- og kulfiber kræver en kombination af den rette fibertype og det helt rigtige DoPox® Epoxy eller Polyurethan system.

Kvaliteten af det støbte produkter afhænger af en række forudsætninger, som eksempel:

Epoxy og Polyurethan i DoPox® familien er nøjagtigt tilpasset de enkelte parametre og giver en høj kvalitet af det brugsklare emne.

Grenrør til vandtætte samlinger

Ved at anvende vores grenrør bliver det muligt at genbruge de gamle rør uden at ødelægge vægge og gulve.

Vores specialudviklede grenrør fungere perfekt sammen de traditionelle strømpeforinger, i eksempelvis faldstammer, for at skabe en vand- og tryktæt overgang mellem to typer rør.

Materialer til beton

Ønsker man den stærkeste belægning på en betonoverflade, så er DoPox® råvarerne et godt valg.

Vores leveringsprogram omfattende alle ingredienser til opgaven. Fra den helt enkle støvbinding og op til den kraftige selvnivellerende membraner:

Gennem tæt dialog og samtaler med vores kunder, sammensættes den rigtige løsning til den konkrete opgave

Scroll to Top