DoPox® Stål

Grundlaget for DoPox® programmet bygger på de bedste råvarer for at kunne udvikle og producere de bedste produkter til markedet.

Produkterne i DoPox® programmet leveres i højeste kvalitet og bidrager til vores kunders konkurrenceevne og deres højeste produktkvalitet. Med vores belægning til stålkomponenter er du sikret en høj slidstyrke og korrosionsbeskyttelse.

Spørgsmål? Skriv til os

DoPox® | til stål

DoPox® CP-serien

DoPox® 30-81 CP er et korrosionsbeskyttende coating system til stål, der beskytter stål mod korrosion og skader. 

Grundet DoPox® 30-81 CP specielle opbygning er DoPox® 30-81 CP det mest optimale produkt på markedet til beskyttelse af stål. Dette inkluderer Primer, base coat og top coat i en stor variation af farve koder.

DoPox® 30-81 CP er baseret på special designet epoxy teknologi, der er beregnet til benyttelse i kritiske områder. Systemet tilbyder, specifik korrosionshæmmende teknologi, der giver længere levetid for store samt små stålkonstruktioner.

DoPox® 20-serien

DoPox® 20-serien er vores serie af Polyurea-materialer special udviklet til korrosionsbeskyttelse af stål. Disse produkter giver dig mulighed for at sikre længere levetid for dine stålobjekter. DoPox® 20-serien omfatter produkter både til indendørs- og udendørsbrug, disse produkter benyttes til steder hvor der er behov for høj vedhæftning, lav slidpåvirkning og høj elasticitet. DoPox® 20-serien indeholder en lang række produkter, hvor det er muligt at vælge lige præcis den løsning der passer dig.

DoPox® PLC E5-P2F

Til udvendig coating af rør er DoPox® PLC E5-P2F den rigtige løsning for dig. Den er udviklet for, at kunne sikre ekstrem stærk binding imellem materialet og stålet, uden brug af primer. Dermed sikres der både besparelse af arbejdstid og penge. DoPox® PLC E5-P2F, er exceptionel god til at modstå depolymerisering, når overfladen er nedsænket i vandmiljøer med tilstedeværelse af svage syre og basiske stoffer.

Vores leveringsprogram omfatter:

Stål kræver beskyttelse for lang holdbarhed.

Serie Beskrivelse
DoPox® CP Serien Omfatter komplette systemer. Både 1-lags korrosionshæmmende primere til fler-lags systemer for ekstreme påvirkninger.
DoPox® 20-serien Omfatter sprøjtemembraner med hurtig tørretider og enorme slidstyrker i både tyndfilm og lagtykkelser på 15 – 20 mm
DoPox® PLC E5-P2F Er en unik sprøjteelastomer med meget høj vedhæftning uden brug af primer og meget høj elasticitet. Lagtykkelser fra 300 my til 10.000 my. Membranen udmærker sig ligeledes med CD værdier under 1,5 mm (Cathodic Disbondment).
DoPox® 30-33 er en overfladetolerant primer som øger vedhæftningen mellem ståloverfladen og de efterfølgende behandlinger.
DoPox® 50-10 og 50-20 anvendes som enten transparent eller indfarvet matlakker til forskellige typer ståloverflade.
Scroll to Top