DoPox® Beton

Grundlaget for DoPox® programmet bygger på de bedste råvarer for at kunne udvikle og producere de bedste produkter til markedet.

Produkterne i DoPox® programmet leveres i højeste kvalitet og bidrager til vores kunders konkurrenceevne og deres højeste produktkvalitet. Med vores overfladesystemer er du sikret en høj slidstyrke og et godt resultat første gang. Vores DoPox® systemer er  yderst velegnet til overfladebehandlinger og reparation. Mangler du epoxy til revner i beton eller til overflader så tag kontakt til os.

Spørgsmål? Skriv til os

DoPox® | til beton

Som det mest anvendte byggemateriale i verden, har beton vist sin styrke. Men betonens overflade skal behandles for beskytte konstruktionen. Hver opgave kræver sine løsninger. DoPox® serien omfatter både standard løsninger og kundetilpassede løsninger. Ved valg af materiale tages der højde for den kombinerede belastning, og derfor må systemerne tilbyde den nødvendige alsidighed. 

DoPox® systemerne er udviklet specielt til anvendelse ved:

Vores leveringsprogram omfatter:

Serie Beskrivelse
DoPox® 10-40 serien: PU Basserede selvnivellerende membraner
DoPox® 20-30 serien: Sprøjtemembraner for hurtig hærdetid og ekstrem fleksibilitet mod vandindtrængning
DoPox® 30-10 WB serien: Vandbaserede Epoxy Primere
DoPox® 30-11 WB serien: Vandbaserede Epoxy Malinger
DoPox® 30-12 WB serien: Flydende diffusionsåben keramisk Epoxy membran
DoPox® 30-30 serien: Solvent-frie Epoxy Primere
DoPox® 30-50 serien: Solvent-frie Epoxy topcoats og membraner
DoPox® 30-54 serien: Solvent-frie Epoxy topcoats for høj kemisk resistens.
DoPox® 30-60 serien: Fleksible Epoxy topcoats og membraner
DoPox® 31-50 serien: UV stabiliserede Epoxy systemer
DoPox® 36-40 serien: Epoxy membraner for 160 ℃ temperaturstyrke

DoPox® Overfladesystemer til beton

Ved valg af DoPox® opnår vores kunder ikke kun et stærkt produktprogram, men også en leverandør, der udelukkende arbejder med de bedste råvarer. Hos Dominator Technology er man sikret en god samarbejdspartner, når det kommer til overfladebehandlinger af beton. Kombinationen af fine laboratorier og gode test-faciliteter, giver et godt grundlag for fælles succes. Du kan læse mere om de forskellige produkter nedenunder.

Damptolerante epoxy primere giver muligheden for at kunne lægge epoxy på våde overflader ligesom vores water based serie, er en egenskab som mange af vores nuværende kunder benytter sig meget af. Det betyder at man kan spare mange timers arbejdstid og dermed i kan løse opgaver hurtigere og mere effektivt.

DoPox® 30-DPM er baseret på vores damp tolerante epoxy system med den fordel at den giver forbedret vedhæftning til en stor variation af materialer. Denne type materiale kan benyttes både i meget tynde, men også meget tykke lag og stadig sikre en overfladebehandling, hvor fugt og dampe ikke trænger igennem.

DoPox® 30-DPM er produceret uden opløsningsmiddel og derud over er produktet udledningsfrit, hvilket betyder at damp ikke kan trænge igennem materialet, og ud i det overliggende rum. Dette gør det også lettere at mikse og giver længere pot life.  

Med DoPox® WB-serien skabes nogle muligheder for at brugeren kan løse en opgave rigtigt første gang. Grundet dens evne til at kunne påføres på frisk beton, giver den mulighed for at reducere arbejdstiden. Så snart det er muligt at slibe betonen, er det muligt at udlægge næste lag materiale. Derudover giver DoPox® WB-serien og en række andre fordele:

» Reduceret fare for konstruktionsskader – på grund af betonhydreringen, som er fordelt jævnt under belægningen.

» Åndbar og dampgennemtrængelighed forhindrer delaminering og blistre.

» Selvnivellerende systemer med høj dampgennemtrængelighed op til 100 gange større end typiske systemer.

» Hurtig tørrende belægning, og hurtig gennemhærdning – selv ved lave temperaturer.

» Let synlig ende på brugstiden, som fremgår af en hurtig stigning i viskositeten.

» Temperatur og forskydningsstabil.

» Lavprissystemer baseret på høje fyldstofniveauer – især ved gulvbelægning og fugefri gulve.

» Tidlig vandpåvirkning.

Solvent frie primere og topcoats benyttes når man vil lave en mere miljøvenlig belægning, da man slipper for at have opløsningsmiddel i produktet og dermed ikke nogen skadelige dampe for udlæggeren. Derudover bliver det gjort lettere for udlæggeren at lægge den rigtige lagtykkelse og sikre fugefri gulve, da der ikke er noget der fordamper efter produktet, er udlagt. 

Står du som kunde og skal bruge et materiale med ekstrem høj kemisk resistens, kan vi hos Dominator Technology også hjælpe dig. Ved at få en overfladebehandlingen af betongulve med Dopox® 30-54 sikre en høj kemisk resistens og er en epoxy topcoat. Man vil derfor ikke længere skulle bekymre sig om at spild af forskellige syre og andre materialer går ind og ødelægger din belægning.

Bevægelser i betonen kan være svær at forudsige over tid, og kan resultere i store ødelæggelser af den pålagte coating. Derfor kan vi stolt sige at vi i DoPox® universet har udviklet et stærkt og fleksibelt epoxy system til overfladebehandling af betongulve, underlag og forskellige strukturer.

DoPox® 30-62 er et stærkt og elastisk epoxy system med forlængelses egenskaber, der normalt kun ses hos andre typer materiale. DoPox® 30-62 er et opløsningsmiddel- og bisphenol-A-frit system til forbedrede miljøformål. Dette system betragtes som en nøglekomponent inden for belægningsteknik, når der er høje belastninger fra revner og vibrationer i underlaget. DoPox® 30-62 er til hjælp for både bygningsingeniører under designprocessen, samt bygningsejeren til at øge coating systemets levetid. DoPox® 30-62 tilbyder en unik kombination af forarbejdningsværdi, mekaniske egenskaber og samtidig forbedret kemisk resistens ift. andre fleksible harpikssystemer.

Alle disse egenskaber sikre at kunden får en flot og holdbar coating, selvom der sker bevægelser i betonet, og derfor mindsker man reparationsbehovet af coatingen. 

DoPox® 30-71 er en epoxy spartelmasse udviklet for at kunne tilbyde kontrolleret svind, når den benyttes i tykke lag. Den benyttes især til reparation og forberedelse af beton med revner eller andre skaber.

Efter anmodning kan DoPox® 30-71 kan laves i mange forskellige farver, så den passer til lige præcis din opgave.

Til dagsdato har DoPox® 30-71 hjulpet vores kunder med mange forskellige opgaver såsom:

» Spildevandsindustrien – Genforing af rørsandbrønde

» Mejeri- og bryggerianlæg –Belægning af pumpestationer

» Bygge- og gør det selv-industri – Udjævning af beton.

» Komposit industri – Klæbemiddel og modelleringspasta

» Stålindustri – Klæbemiddel til rustfrit stål og korrosionsbeskyttende nivelleringssystem.

Høj temperaturs produkter er også en del af Dopox® universet, vi har produkter som kan nå en blødgøringstemperatur på op til 160 grader, hvilket er noget af det højeste indenfor epoxyindustrien. Derudover har vores højtemperaturs produkter også forhøjet kemisk resistens og kan sikre at overfladebehandlingen af gulvet er resistent overfor kemiske materialer.

Scroll to Top