Om os

DOMINATOR Technology

DOMINATOR Technology har opbygget en lang række bæredygtige produkter som hjælper vores kunder med til at kunne udføre deres opgaver i højeste kvalitet første gang.

Vi er dedikeret i vores søgen efter konstant at levere løsninger der bidrager til at forbedre vores kunders produktkvalitet og økonomi.

Vi udvikler og fremstiller en række råvare under vores DoPox® varemærket. Et varemærke som er kendetegnet ved at opfylde de betingelser vores kunder er afhængige af, for at opnå et godt resultat

Vores teknologiske platform er nøje styret fra moderne laboratorieteknik og effektive produktionsprocesser, der sikrer den høje kvalitet. 

Fra en central placering på det skandinaviske marked, betjener vi kunder i store dele af verden.

DoPox® varemærket

DoPox® varemærket er en sammenfatning Dominator og Polymer Technology.

X i varemærket står for den ubekendte faktor. Det er samtidig et udtryk for de muligheder vores plastmaterialer og tekniske løsninger stiller til rådighed for vores kunder. Et funktionelt bidrag til at udvikle innovative løsninger.

DoPox® er et registreret varemærke nr. VR 2014 01191, med alle rettigheder tilhørende Dominator Technology Aps.

Kvalitetsstyring

DOMINATOR Technology leverer ikke bare et produkt. Vi leverer nøje tilpassede løsninger til glæde for vores kunder.

Vores udvikling og produktionsmetoder er certificeret i henhold til gældende ISO 9001:2015 norm, og vi er naturligvis underlagt eksterne audits, som giver vores kunder en sikkerhed for høj og ensartet produktkvalitet.

Menneskene bag

DOMINATOR Technology er et familieejet selskab, og den daglige ledelse varetages af Robert Tindgaard Knudsen.

Med udgangspunkt i vores dygtige medarbejdere som er specialister inden for polymerteknik, mekanik og procesteknik, har vi opbygget et stærkt grundlag der kvalitetssikrer vores kunders løsninger.

Vores medarbejderes høje faglighed og en nøje styret produktionsproces giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. 

Til gavn for vores kunder og den fremadrettede udvikling.

Scroll to Top